O nas

Kdo smo mi?

V podjetju DG 69 se zavedamo, da moramo spoštovati človeka in zemljo, zato se od svojega prestrukturiranja v letu 2009, ko smo prejeli EKO certifikat, vedno bolj osredotočamo na to, da bi imel vsak posameznik možnost na svojo mizo postaviti sadje in zelenjavo pridelano na način prijazen naravi in okolju: na ekološki način. Naši dobavitelji, slovenski in tuji, so skrbno izbrani, saj svojim strankam želimo ponuditi najboljše kar nam narava lahko ponudi.

Z tem namenom smo ustvarili znamko Eko Bio Organic, v katero spada več kot 50 vrst svežega sadja in zelenjave kot so limone, krompir, zelena gomolj in list, ingver, bučke, korenje, pomaranče... skratka vse kar potrebuje zdrava kuhinja. Naše sadje in zelenjava je na voljo v vseh večjih supermarketih Špar in Mercator in pa tudi pri nekaterih manjših lokalnih ponudnikih.

Naša vizija je postati pomemben ponudnik sveže pakiranega ekološkega sadja in zelenjave, ter s tem po ugodnih cenah pripeljati naravno hrano na vašo mizo.

100% natural

Zakaj izbrati ekološko?

Naroči naše izdelke brez embalaže

Kljub temu, da je smo veliko izdelkov že opremili z okolju prijazno embalažo, lahko še vedno naročite naše izdelke brez embalaže direktno do vašega praga, z našo storitvijo Zdrava Dostava

Naša obljuba

  • Naše sadje in zelenjava je vedno 100% ekološko
  • Vsi izdelki so opremljeni z sledljivo številko, do pridelovalca
  • Kadar se le da, sodelujemo z lokalnimi proizvajalci
  • Z odpadnimi živili ravnamo odgovorno
  • Sodelujemo z lokalnimi skupnostmi in skupaj gradimo boljši svet